Print Friendly, PDF & Email

Holdbar velfærd : Også for kommende generationer. Forlaget Sohn. 256 sider. ISBN: 87-990361-5-0.
DK5: 33.9
Bibliotek.dk

14 meget kompetente bidragydere giver en grundig, men samtidigt populær indføring i hvordan velfærden i Danmark kan sikres – også for kommende generationer. Antologien kan også ses som et bidrag til den offentlige debat, der udvikler sig om Velfærdskommissionens udspil, der behandles politisk i 2006.
Bogen giver et bud hvordan en moderne velfærd kan udformes i en globaliseret verden, hvordan velfærden kan gøres holdbar, hvordan fremtidens seniorpolitik og pensionsforhold kan udvikles, hvordan fremtidens arbejdspladser skabes og hvordan øget forebyggelse kan medvirke til et bedre liv og færre samfundsudgifter.
Antologien vil på en række felter fremstå som et modspil til de ideer og udspil der i disse år kommer fra eksempelvis den borgerlige tænketank CEPOS. – Forlaget Sohn

Anmeldelser

Holdbar velfærd – også for kommende generationer

— -. På FagBogInfo. (2006)
Denne bog giver gennem 14 bidrag en grundig og alsidig indsigt i, hvordan velfærden i Danmark kan fremtidssikres.

Solid bog om holdbar velfærd
Jens Jørgen Nielsen. På Kritisk Debat. (Juni 2006)
Den politiske debat virker svag for tiden. Det kan virke som om der kun er en dagsorden, og det er den Anders Fogh Rasmussen har. Selvom den nu har domineret medierne i mange år, kan man stadig forbløffes over, at forslag om privatisering af den offentlige sektor, afskaffelse af mindstelønnen, øgning af uligheden og andet af samme nyliberalistiske skuffe betegnes som nytænkning. Der er stadig nogen, der i fuld alvor mener de er politisk ukorrekte på den lidt frække og sexede måde, når de f.eks. forslår en kraftig reduktion af den nordiske velfærdsstat. De er så at sige politisk ukorrekte på den politisk korrekte måde.

Se Boglisten 2006

EFTERLAD ET SVAR

Indtast din kommentar
Indtast dit navn her

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.