18.4 C
Copenhagen
17. juni 2024
Forside Socialister om religion "Religiøst hykleri" står der på en af vingerne fra den kapitalistiske vampyr ... Socialismens trompet. En bevinget frihedsfigur blæser i et horn for at advare arbejdstageren, hvis blod drænes af et flagermuslignende monster. Gravering: Walter Crane, og offentliggjort i "Justice Journal", 1885. (CC BY-NC-SA 2.0). Foto: B.

“Religiøst hykleri” står der på en af vingerne fra den kapitalistiske vampyr … Socialismens trompet. En bevinget frihedsfigur blæser i et horn for at advare arbejdstageren, hvis blod drænes af et flagermuslignende monster. Gravering: Walter Crane, og offentliggjort i “Justice Journal”, 1885. (CC BY-NC-SA 2.0). Foto: B.

Kritik af religion kan også handle om kritik af magtmisbrug. Her er en sovjetisk religionskritisk plakat fra 1920 med teksten: "Alle mennesker er brødre, og deres hjælp får mig til at føle mig godt". Foto: Akg-images. (CC-BY-NC-4.0).

“Religiøst hykleri” står der på en af vingerne fra den kapitalistiske vampyr … Socialismens trompet. En bevinget frihedsfigur blæser i et horn for at advare arbejdstageren, hvis blod drænes af et flagermuslignende monster. Gravering: Walter Crane, og offentliggjort i “Justice Journal”, 1885. (CC BY-NC-SA 2.0). Foto: B. Kilde: flickr.com.

Følg os på Facebook

1,429FansLike

Nyt fra Redaktionen

Mest sete den seneste uge

Mest sete

NYESTE LINKS