6.8 C
Copenhagen
1. marts 2024
Forside 1772 "Den stormægtigste Dronning Caroline Mathilde til Hæst". Dette er et smædebillede. Vigtig er det at bemærke, at det er trykt efter, at Struensee er blevet arresteret, men før dronning Caroline Mathilde indrømmede, at hun havde været kong Christian den 7 utro med Struensee. Tekstkilde: Den Stormægtige Dronning Caroline Mathilde til Hæst. Tryk fra Det Kongelige Bibliotek.

“Den stormægtigste Dronning Caroline Mathilde til Hæst”. Dette er et smædebillede. Vigtig er det at bemærke, at det er trykt efter, at Struensee er blevet arresteret, men før dronning Caroline Mathilde indrømmede, at hun havde været kong Christian den 7 utro med Struensee. Tekstkilde: Den Stormægtige Dronning Caroline Mathilde til Hæst. Tryk fra Det Kongelige Bibliotek.

"En nøyagtig Forestilling af Executionen som skeede uden for Kiøbenhavn paa Stadens Østre-Fælled paa Græverne Struensee og Brandt". Kobberstik af henrettelsen af Johann Friedrich Struensee (1737-1772), statsmand, greve og Enevold Brandt (1738-1772), greve, hofmand på Østre Fælled, 28. april 1772 lave 1772 af Georg Christian Wilhelm Haas (1751-1817), kobberstikker. Public Domain.

“Den stormægtigste Dronning Caroline Mathilde til Hæst”. Dette er et smædebillede. Vigtig er det at bemærke, at det er trykt efter, at Struensee er blevet arresteret, men før dronning Caroline
Mathilde indrømmede, at hun havde været kong Christian den 7 utro med Struensee. Tekstkilde: Den Stormægtige Dronning Caroline Mathilde til Hæst. Tryk fra Det Kongelige Bibliotek. Foto fra: Danmarkshistorien.dk

Følg os på Facebook

1,429FansLike

Nyt fra Redaktionen

Mest sete den seneste uge

Mest sete

NYESTE LINKS