6.7 C
Copenhagen
21. april 2024
Forside 1854 Monumentet (af John Epstein) over Wildes grav på Père Lachaise-kirkegården i Paris er et kultsted med  blomster,, symbolske småting og pletterne på monumentet er aftryk af læbestiftskys!! Der er nu en glasmur omkring for at forhindre vandalisering, som fx fjernelse af kønsdele på Epsteins originale monument. Photo from July 29th, 2009 by JHvW (talk). (CC BY-SA 3.0).

Monumentet (af John Epstein) over Wildes grav på Père Lachaise-kirkegården i Paris er et kultsted med  blomster,, symbolske småting og pletterne på monumentet er aftryk af læbestiftskys!! Der er nu en glasmur omkring for at forhindre vandalisering, som fx fjernelse af kønsdele på Epsteins originale monument. Photo from July 29th, 2009 by JHvW (talk). (CC BY-SA 3.0).

Tyendelovens endeligt. Illustration fra artiklen Tyendeloven (FOA).

Monumentet (af John Epstein) over Wildes grav på Père Lachaise-kirkegården i Paris er et kultsted med  blomster,, symbolske småting og pletterne på monumentet er aftryk af læbestiftskys!! Der er nu en glasmur omkring for at forhindre vandalisering, som fx fjernelse af kønsdele på Epsteins originale monument. Photo from July 29th, 2009 by JHvW (talk). (CC BY-SA 3.0). Source: Wikimedia Commons.

Følg os på Facebook

1,429FansLike

Nyt fra Redaktionen

Mest sete den seneste uge

Mest sete

NYESTE LINKS