13.3 C
Copenhagen
22. maj 2024
Forside Paul Mattick (1904-1981) Den tyske revolution i 1919 var med til at forme den unge Poul Mittick, Der tidligt blev medlem af Spartacists' Freie Sozialistische Jugend og senere rådskommunist. Gadekampe mellem regeringstropper og revolutionære militser i Berlin i september 1919.. Foto af Keystone/Getty Images. Public Domain.

Den tyske revolution i 1919 var med til at forme den unge Poul Mittick, Der tidligt blev medlem af Spartacists’ Freie Sozialistische Jugend og senere rådskommunist. Gadekampe mellem regeringstropper og revolutionære militser i Berlin i september 1919.. Foto af Keystone/Getty Images. Public Domain.

Den tyske revolution i 1919 var med til at forme den unge Poul Mittick, Der tidligt blev medlem af Spartacists' Freie Sozialistische Jugend og senere rådskommunist. Gadekampe mellem regeringstropper og revolutionære militser i Berlin i september 1919.. Foto af Keystone/Getty Images. Public Domain.

Den tyske revolution i 1919 var med til at forme den unge Poul Mittick, Der tidligt blev medlem af Spartacists’ Freie Sozialistische Jugend og senere rådskommunist. Gadekampe mellem regeringstropper og revolutionære militser i Berlin i september 1919.. Foto af Keystone/Getty Images. Public Domain. Kilde: Wikimedia Commons.

Følg os på Facebook

1,429FansLike

Nyt fra Redaktionen

Mest sete den seneste uge

Mest sete

NYESTE LINKS